Münih Kral Event Center’de Müstakil Sanayiciler ve İş adamları Derneği (MÜSİAD) tarafından gerçekleştirilen iftar programının açılış konuşmasını Münih MÜSİAD Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Korkmaz, davetlileri selamlayarak yaptı. Ardından MÜSİAD Münih Danışma Kurulu Üyesi Salih Güler Fetih Suresi’nin 27. Ayetini okudu.14 bin üyeli MÜSİAD ailesinin sinevizyon gösterisiyle tanıtıldığı iftar programında MÜSİAD Münih Başkanı Feyruz Dursun konuşmasında, ‘’ Türkiye’de yapılan yerel seçimlerin hayırlara vesile olmasını dilerim ’’ dedi.

Üçüncü defadır Almanya’da görev yapıyorum diye konuşan Münih Başkonsolosu Süalp Erdoğan, ‘’ Münih Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) tarafından düzenlenen iftar programına Din Hizmetleri Ataşemiz Ahmet Tanış, Ticaret Ataşelerimiz Recep Aslan ve Ali Bayraktar ile birlikte konuk olarak, Münih ve Güney Bavyera’daki toplumumuzun değerli üyeleriyle bir araya geldik. Çok sayıda davetlinin katıldığı, özenle hazırlanmış programda, Ramazan ayının ruhuna uygun olarak vatandaşlarımız, STK temsilcilerimiz, iş insanlarımız, basın mensuplarımız ve gençlerimizle sohbet ederek görüş alışverişinde bulunma fırsatını yakaladık. DİTİB ve MÜSİAD gibi kurumların güçlendiğini görmek beni sevindiriyor’’ dedi.

İftar Programına MÜSİAD üyeleri, Katar Muavin Konsolosu Konsolosu Mansour Abdulla Al-Mahmoud ve eşi STK Başkanları iş adamları ve Münih Türk basın mensupları katıldılar.

Tevfik ŞENDÖL-Turan KAYA / MÜNİH

 

 

LIFE MEDICAL TV YOUTUBE KANALINA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN?